ACCOMMODATIES


andalucia h 1Van nostalgische houten kamers op wielen tot rijsthuis

Houten
kamers op wielen zoals de 'Andalucia', de 'Olifant' en de 'Balkan' om er maar enkele te noemen. Aangepast aan eigentijdse wensen bezitten deze authentieke wagens nog helemaal hun nostalgisch karakter met een sfeervolle woonkamer, badkamer en fraai gedecoreerde slaapkamers. Origineel houtsnijwerk, typisch gebogen vensters en rijkelijk gekleurde bovenraampjes zorgen voor een ongekende binnensfeer. En natuurlijk met een bordes aan de voor- of achterzijde dat een panoramisch uitzicht biedt op een indrukwekkend landschap.

Aan de rand van het zwembad staat een bijzonder Balinees 'rijsthuis'. In dit geheel uit palmen- en bamboehout gemaakt paleisje waan je je - zolang je binnen verblijft, vergeef het ons - nauwelijks nog in het zuiden van Spanje.
Vanaf de veranda van de twee Afrikaanse safarilodges, de 'Kenia' en de 'Zambia', heb je een prachtig uitzicht op het nabije berglandschap. Omdat het gehele terrein is begroeid met diverse grotere planten en fruitbomen heeft elk verblijf zo haar eigen intimiteit. Hoewel er natuurlijk mogelijkheden tot contact met andere gasten zijn, kun je  volop genieten van je eigen privacy.
Alle accommodaties zijn geplaatst op een finca van maar liefst 20.000 m2 en toch allemaal in de nabije omgeving van de gewenste voorzieningen.

Klik of tik op afbeelding om naar een van de diverse accommodaties te gaan...