STRANDEN


Alicante en omgeving kent veel mooie stranden. Of je nu houdt van een druk stadsstrand, een rustige baai, een breed zandstand, een strand met duinen of een naaktstrand, Alicante en omgeving heeft het allemaal.

Playa del Postiguet
Playa del Postiguet is het stadsstrand van Alicante. Veel steden zijn jaloers op dit strand vanwege de lengte, het fijne witte zand en natuurlijk de blauwe vlag. Een perfecte combinatie van winkelen, zonnen en een goede maaltijd nuttigen op een van de vele terrassen!

Isla de Tabarca
Isla de Tabarca is een klein eiland voor de kust van de Costa Blanca. Het is eenvoudig per boot bereikbaar. Het strand is mooi maar mooier is de transparantie van het zeewater. De zee is onwijs helder en dat trekt veel duikers en snorkelaars aan. Je bent hier dan ook nooit alleen.

Playa El Campello
El Campello is vooral geliefd bij bezoekers voor zijn 23 kilometer lange strand en kustlijn.
Er zijn hier ook verschillende soorten stranden, zo heeft u zandstranden, maar ook rotsachtige inhammen. Het grootste en bekendste strand van El Campello is het strand Playa de Muchavista.

Playa El Altet
Playa El Altet ligt tussen Alicante en Santa Pola en heeft een prachtig duinen gebied. Het is er altijd rustig, zelfs in de zomermaanden. Als je houdt van terrasjes en en vertier moet je niet hier zijn. Er komen hier vooral Spanjaarden. Je vindt hier ook een naaktstrand.