LES PLAGES D`ALICANTE

Alicante en omgeving kent veel mooie stranden. Of u nu houdt van een druk stadsstrand, een rustige baai, een breed zandstand, een strand met duinen of een naaktstrand, Alicante en omgeving heeft het allemaal.

Playa del Postiguet

Playa del Postiguet is een van de klassieke stranden van Alicante. Veel steden zijn jaloers op dit strand vanwege de lengte, het fijne witte zand en natuurlijk de blauwe vlag. Het strand is vooral populair bij de bevolking van Alicante en zodoende treft u er weinig toeristen aan.

Cliquez sur l'image pour une présentation
Isla de Tabarca
Isla de Tabarca is een klein eiland voor de kust van de Costa Blanca. Het is eenvoudig per boot bereikbaar. Het strand van Isla de Tabarca is erg mooi maar mooier is de transparantie van het zeewater. De zee is onwijs helder en dat trekt weer duikers en snorkelaars aan. Zodoende is het er altijd wel druk.

Playa de San Juan  
Playa de San Juan is een groot strand met een lengte van ongeveer drie kilometer. Het strekt zich uit van het strand van El Campello tot aan het strand van Cabo de las Huertas.

Playa El Campello
El Campello is vooral gelieft bij bezoekers voor zijn 23 kilometer lange strand en kustlijn.
Er zijn hier ook verschillende soorten stranden, zo heeft u zandstranden, maar ook rotsachtige inhammen.
Het grootste en bekendste strand van El Campello is het strand Playa de Muchavista.
Dat strand ligt in het verlengde van het Playa de San Juan strand van Alicante.

Playa El Altet
Playa El Altet ligt tussen Alicante en Santa Pola en heeft een prachtig duinen gebied. Het is er altijd rustig, zelfs in de zomermaanden. Als u houdt van terrasjes en en vertier moet u niet hier zijn. Er komen hier vooral Spanjaarden.
U vindt hier ook een naaktstrand.
Finca Casa Del Mundo
Jos Heijs & Beppie Kokx

Partida Torresellas 47, 03109 Tibi (Alicante), Spain
Tel.: 0034-676278480
E-mail: finca@casadelmundo.nl
GPS 38.533715,-0.615342